Tættere kommer man ikke på sejren, 10,6 sekund, og det indbefattede en tyvstart på SS2, som koster 10 sekunder, så den ’reelle’ margen var 0,6 sekund, men der var mange positive ting ved denne andenplads..

Hvem og hvor
Magnussen Rallysport, med Sebastian Magnussen/Tune bag ruskindsrattet og Oliver Saust/Viby med fingeren pegende i noterne, det var dette makker par som på hjemmebane trak nitten og dermed andenpladsen til DM5 i rally, løbets navn var FTZ Rally Roskilde, 14 hastighedsprøver, 130 kilometer prøver i alt. Der var det flotteste vejr, det perfekte vejr til at køre rally i, så var det bare om at nyde det hele.

Men her et par dage efter er der meget positivt at sige om indsatsen, vinderne i klassen blev Michael Broberg Sørensen og Frits G Nielsen i en Opel Adam, og Michael er ikke en et ubeskrevet navn i dansk rallysport, han har masser af rutine, og et hurtigt ’navn’ og hurtige kører.

Perfekte forberedelser
Bilen var til doktor hos en af sportens dygtige ’læger’ inde dette rally, som havde fundet værdifulde sekunder i undervogns opsætningen, så Sebastian glædede til at skulle prøve det af, på hjemmebane tæt ved Tune, Magnussen Rallysport havde sponsorer med på dagen, som blev kørt rundt i bus til prøverne, kunne unge Sebastian håndtere presset….

’Nogle af prøverne var liiige hurtige nok til sådan en Renault Twingo Micro Cup bil, men lærerigt at køre fuldfartskurver med flad pedal. Tyvstarten på SS2 var helt min egen skyld, dumt som bare pokker, men det sker, og så er det bare at komme, og tænke videre’….

’Vi bøvlede derudover med gearskiftet, den var træg under nedgearingerne, det tog både min koncentration, og kostede helt sikkert mange sekunder. Vi havde dog alligevel mange prøvesejre, og vi kørte stabilt, og havde god fart i bilen, så jeg er tilfreds med vores indsats og udbytte, trods alt’, sagde Sebastian nogle dage efter løbet.

Allan POST