MAGNUSSEN RALLYSPORT KLASSESEJR TIL DM.
-Så stod han der, knægten fra Tune, efter et langt DM rally, med klassesejren i hånden, og med mange erfaringer og oplevelser rigere.

Den Jyske Sparekasse – Juelsminde Rallyet, blev kørt og afviklet med byen Juelsminde som base, her blev der kørt en by prøve, med mange tilskuere, og der var rally centrum ved byens hotel, der skulle køres 12 prøver, i alt 150 km hastighedsprøver, og det i knap 30 graders varme, med en bagende sol hængende hen over rallybilen.

’Det er det vildeste som jeg har oplevet, at skulle køre en 20 kilometer lang prøve, siddende i fuld køre outfit i knap 15 minutter, i cirka 60 graders varme i kabinen, og selvom jeg er i rigtig god form, så var det ekstremt, at skulle holde koncentration højt så længe. Glipper koncentrationen om kørslen i bare et sekund, med den fart, så kan konsekvensen være dyrebar, så jeg lærte meget i dette rally, om bilen, om mig selv, og om samarbejdet i rallykabinen’, citat Sebastian Magnussen.

Magnussen Rallysport med Sebastian Magnussen/Tune som chauffør, og med erfarne Michele Danielsen/Nykøbing F, i codriver sædet, og hun var værdsat.

’Hun kan sit kram, har vinder attitude, og er meget koncentreret om ’sit job’ i det varme sæde, meget professionel i hendes optræden, hende er jeg glad for, at hun navigerer mig’, citat, en glad Sebastian Magnussen.

Teamet var lidt bagud med planlægningen op til løbet, da informationerne kom så sent, men teamet kom dog godt forberedte alligevel til rallyet.

Fredag aften, var der rallyshow, her satte rutinerede Rasmus Sørensen sig ind som codriver, og gav lidt fif fra sig, meget lærerigt, og teamets Renault Twingo 1,6 16v kørte fejlfrit.
Vejret var som sagt, helt sindssygt varmt, og derfor var der stor fokus på det rigtige dækvalg vs compound , men det viste sig at det var det helt rigtige, da det holdte tørt hele dagen, og DMACK dækkene virkede bare perfekte. Der blev stillet spørgsmålstegn ved dækvalget, og om de nu kunne holde, og der kan Sebastian bare sige, at det kan de og de dæk, de duer bare, perfekt.

Løbs data via Sebastian :
– Prøve 1-3 gik rigtig godt, vi havde godt flow i bilen, og Michele og jeg fandt hinanden ret hurtigt.
– Prøve 3-6 gik endnu bedre, hvor vi virkelig havde et godt samarbejde og flow i bilen, hvilket resulterede i god fart i bilen.
– På Prøve 7-8 mistede vi lidt fokus, da vi fik at vide at prøve 9/12 var aflyst, og der var der ikke rigtigt flow, som tidligere på dagen.
– Men på Prøve 10-11 var det tæt på det perfekte, den fik maksimalt gas, og det var en kanon flow i bilen, vildt fedt og stort adrenalin kick.

Sebastian havde efter løbet kun ros til overs, både overfor løbet, serviceteamet, og dæk og codriver, og bilen kørte som et urværk, efter besøg hos Bent Andersen i Brørup, så er det sjovt og fedt at køre rally, når det hele går op i en højere enhed.

– MAGNUSSEN RALLYSPORT / SEBASTIAN MAGNUSSEN / RENAULT TWINGO 1,6 16V

/by Allan POST