Da de unge rallyknægte var kommet i mål til Yokohama Mesterskabs løbet i Fredericia, så var det med brugbar erfaring i kørsel under svære konditioner, for nattens og morgenens snevejr gjorde prøven udfordrende galt, og løbsledelsen udsatte starten af løbet en time, hvilket gjorde at prøven nu var klar, godt nok våd, men fri for sne, og solede tørrede prøven op undervejs.

Magnussen Rallysport har Sebastian Magnussen/Tune bag ruskindsrattet, og Oliver Saust/Viby i det ’kølige’ højresæde, og bilen, en Renault Twingo i Micro Cup trim, de var alle ’3’ klar på opgaven, der skulle indkøres værdifuld erfaring på en hurtig asfaltprøve, hvor asfaltens friktion skiftede meget undervejs, så bremsepunkterne skulle justeres til undervejs, og allerede i 1. heat fik Sebastian lidt ekstra adrenalin, for hurtigt igennem en chikane gjorde, at Twingoen overstyrede, og det lige ind i en sten og skilt, dermed exit fra dette heat.

Men teamet fik bilen tilbage til service, og skaderne var ikke større, end at bilen kunne klargøres til 2. heat, dermed kunne de to få mere kørererfaring på denne slags prøver, og prøven var en udfordring, den skiftende asfalt imellem grov og sortblank asfalt gav masser af udfordringer, det at lære at bremse ned på uens asfalt, og samtidig at holde fart i bilen, og at holde hovedet koldt, og blive i idealsporet, det giver hård på brystet.

Så da Sebastian og Oliver kom i mål i sidste heat, så var der smil på, klassesejren som desværre eneste hold i klassen, og så lige en bonus, med en Yokohama gave check til dæk, men vigtigst af alt, mange erfaringer rigere, og indkørt erfaring for dette hold er vigtigt, for hver eneste kørte hastigheds prøver som de gennemfører, der bliver de bedre og hurtigere.

Allan POST