Efter en god og lærerrig sæson i vores Renault Twingo Micro Rally bil, har vi valgt at sætte denne til salg, for at gå et gear, eller nærmere en klasse op.

Derfor har vi i weekenden været i Tjekkiet, for at hente endnu en Renault og dette er også en Twingo, men denne er dog opbygget i R1 trim, efter Renault Sport forskrifter, så vi nu får en bil der også kan deltage internationalt, da vi har et ønske om at prøve dette i 2017.

Sebastian udtaler: ’Det har været et par travle uger, med at få forhandlingerne på plads, med bilen og dertil har vi også lavet en aftale med DMACK Danmark, om leverance af dæk til den kommende sæson, som vi er meget glade for og ser frem til, da disse dæk p.t. er førende på markedet’.

Renault Twingo R1 – specificationer :

133 HK/160Nm
5 trins nedgearet gearkasse med H skifte
16” fælge (Asfalt)
15” fælge (Grus/sne)

Sebastian fortætter: ’Vores plan er at få testet den nye bil og ikke mindst de nye DMACK dæk, både nationalt og internationalt i 2017, da vi ønsker at deltage i DMACK Rally Cup i 2018. DMACK Rally Cup, er en kommende dansk rally cup, som kommer til at kører fra 2018. DMACK vil komme med yderligere information omkring cuppen, senere i år’.

Nu går jagten ind på en ny co-driver, da vores stabile og gode co-driver Oliver Saust, selv ønsker at sidde bag rattet 2017.