, næsten inden at sæsonen er gået i gang, men den resterende sæsonen 2020 bliver uden Sebastian Magnussen/Mathilde Ladefoged og deres hurtige Opel Adam R2.

GRUNDEN dertil, er at Sebastian skal igennem en skulder operation, en skade fra badminton, men lægernes råd var operation nu, så han stadig kan køre rally og spille badminton fremadrettet.

INGEN DM i 2020
, bliver det så til for Sebastian og Mathilde, da de ikke kørte DM1/Cimbern Rallye grundet COVID19 restriktioner fra Sebastians arbejdes plads.

SEBASTIAN
, ”arbejde og helbred er vigtigst, jeg er ung endnu, og skulle gerne kunne dyrke mine sportsgrene uden nogen form for varige mén, derfor er beslutningen taget og denne sæson er jo alligevel blevet amputeret af Corona, så vores sidste indsats blev til Yokohama Mesterskabet Vest i Ringkøbing, lidt vedmodigt men vi kommer stærkt tilbage i 2021, stol på det”!

ÅRETS SIDSTE INDSATS
, skulle så være i Ringkøbing på en ret så fed prøve, hvor teamets Opel Adam R2 kunne bruge både sine gode køreegenskaber og sin rå speed. I det andet heat ramte Sebastian en kantsten og bukkede en styrestang, og selvom teamets fik monteret en ny, så sporede bilen ikke rigtigt herefter, men teamet kom i mål i dette sprint, og sæsonen sluttede langt før forventet,

FARVEL 2020 _ VI SES STÆRKT TILBAGE TIL SÆSON 2021.