, var ordene som Sebastian Magnussen tog med til DM2 Rally Kjellerup, da han sammen med Mette Jensen, skulle forsvare og gerne udbygge føringen i den nye Adam Cup Denmark.

ORDSPIL ER TAKNEMMELIGE
, så udførelsen var vigtigere end at udtrykke det, og er der nogle som er i tvivl om hvor tæt at de kører i cuppen, så tjek tiden på løbets sidste prøve, og power stagen, her sejrede Michael Broberg/Frits Grove Nielsen marginalt, med sølle 0,01 sekund ned til Sebastian Magnussen/Mette Jensen, THATS REAL RALLY !!!

SEBASTIAN,
”Sikke en dag og sikke en kamp, på vildt hurtige prøver omkring Kjellerup, det er jo så tæt i denne klasse, og prøverne til dette rally gav yderlig tætte sekund dueller”.
FAMILIE FIGHTEN
, i klassen gav sejr og den samlede sejr på dagen til, Klaus Dam Kristiansen/Christian Mink, med seks sekunder ned til lokale Michael Broberg/Frits Nielsen, og yderlig seks sekunder ned til vinderne af den første afdeling, Sebastian og Mette.


”Samspillet i bilen imellem Mette og mig spiller bare, og heldigvis kunne vi holde kadencen fra den første afdeling. Prøverne gav anledning til at afprøve bilens topfart, for derefter at skulle bremse optimalt ned og accelererer ud af vinkelsvingene. Desværre ’smed’ vi en højere placering på SS6, her kunne vi ikke få noterne til at passe, en masse hurtige toppe, hvor vi ikke fandt melodien, men vi viste at vi er med deroppe hvor gassen brænder, og vi fører stadig cuppen efter DM2”, fortæller en glad Sebastian efter løbets afslutning.

GENERELT
, på resultatlisten sluttede de tre hurtigste Opel Adam cup biler lige efter hinanden, som hhv. 33-34-35 generelt, ud af 84 tilmeldt mandskaber, hvoraf 67 mandskaber fuldførte.

Allan POST